Obedové menu

Obedové menu - pondelok

Pondelok 26.06.2017
  • 1. Polievky

    1,10 €

  • 0,25l  Pórová polievka s krupicovými haluškami /1, 3, 7/
  • 0,25l  Šošovicová polievka so zeleninou a hubami /1, 9/
  • 2. Hlavné jedlo

    3,50 €

  • A. 150g/200g  Vyprážaný bravčový rezeň z karé plnený bazalkovým pestom, parmezánom a schwarzwaldskou šunkou v trojobale so zemiakovou kašou s maslom  /1, 3, 7, 8/

     

  • B. 150g/150g  Marinovaný kurací steak v olivovom oleji s dijónskou horčicou na restovanej anglickej zelenine s cícerom, dusená ryža * /10/  
  • C. 250g  Lasagne plnené špenátom a čerstvým lososom, gratinované bešamelovou omáčkou a posypané strúhaným parmezánom, zdobené rukolou /1, 3, 4, 7/ 

     

  • 3. Špecialita šéfkuchára

    6,50 €

  • 100g/150g  Medailóniky z bravčovej panenky pripravené na spôsob Teriyaki s grilovaným čerstvým ananásom, vyprážané zemiakové krokety /1, 3/
  • 4. Zdravá a vyvážená strava

    4,50 €

  • tieto jedlá pre Vás zostavuje Jana Earl www.janaearl.com

  • 150g

    Kurací casserole s cícerom a citrónom s dusenou zeleninou

    410kcal, bielkoviny 34g, sacharidy 42g, tuky 6g 

  • 5. Dezerty

    0,90 € 

  • 50g  Jahodovo-višňový veterník /1, 3, 7/ 
  • 50g  Mandarinkový pohár so šľahačkou /7/    
  • 6. Šalát

    1,00 €    (podľa výberu z bufetu)

Počas obedového menu Vám radi ponúkneme aj možnosť výberu jedál z a lá carte.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Váha prílohy je uvedená v hotovom stave.

* bezlepkové jedlo

Príjemné posedenie a dobrú chuť želá personál Business hotela Astrum LAUS****