Obedové menu

Obedové menu - piatok

Piatok 20.07. 2018
  • 1. Polievky

    1,10 €

  • 0,25l  Morčací vývar so špenátovými haluškami a mäsom   /1,3,9/
  • 0,25l  Rybacie Halászlé z troch druhov rýb /4/
  • 2. Hlavné jedlo

    3,70 €

  • A. 150g/200g  Bravčový šál dusený na červenom víne s karamelom a sušenými slivkami, dusená tarhoňa   /1,3/
  • B. 150g/160g  Vyprážané kuracie prsia v trojobale so sezamovými semiačkami, zemiakový šalát s majonézou, zeleným hráškom a pošírovanou baby mrkvičkou / 1,3,7,8/
  • C.  300g  Francúzske zemiaky s údeným tofu a kyslou kapustou zagratinované kyslou smotanou a sterilizovanou uhorkou    /1,3,6,7/
  • 3. Špecialita šéfkuchára

    6,50 €

  • 100g/150g  Rezančeky z hovädzej sviečkovice s ananásovým chutney s chilli, dusená jasmínová ryža s maslovou tekvicou a rozmarínom
  • 5. Zdravá a vyvážená strava

    4,50 €

  • tieto jedlá pre Vás zostavuje Jana Earl www.janaearl.com

  • 100g/150g 

    Pečený sumček africký s varenými zemiakmi /4/

    440Kcal, 48g bielkovín, 25g sacharidov, 14g tuku

  • 6. Dezerty

    1,10 €

  • 50g  Jablkové pité /1,3/
  • 50g  Crème brûlée /3,7/
  • 7. Šalát

    1,10 €    (podľa výberu z bufetu)

Počas obedového menu Vám radi ponúkneme aj možnosť výberu jedál z a lá carte.
Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Váha prílohy je uvedená v hotovom stave.
1ks balenie jedla (menu box) 0,70€

* bezlepkové jedlo

Príjemné posedenie a dobrú chuť želá personál Business hotela Astrum LAUS****