NAPÍSALI O NÁS

Čím vonia piatková Pravda? Mäsom s prívlastkom “letné” !  / hotelovo.sk / rok 2017

Už vyše desať rokov sa čitatelia denníka tešia na piatkovú prílohu plnú receptov a gastronomických nápadov. Odkedy v nej varia šéfkuchári zvučného mena (svojho i reštaurácie, ktorú zastupujú), prináša inšpiráciu aj pre profesionálnu gastronómiu. Nemala by chýbať v knižnej polici žiadnej kuchyne, kuchára, šéfkuchára či F&B manažéra.
Mäso to istí, veď profesionáli varešky hovoria o Slovákoch ako o zarytých mäsožravcoch … Leto je však predsa len trochu svojské; na rad prichádzajú ľahšie suroviny i „ľahšie“. čítať ďalej

SKVELÉ JEDLO V LEVICIACH  / trend.sk / rok 2017

Nájsť dnes v regiónoch mimo Bratislavy dobrú reštauračnú kuchyňu nie je už problém. Čo problémom stále je? Ochotný a profesionálny personál. V našich gastro zariadeniach (aj v tých najlepších) je ochoty a vľúdnosti stále poskromne, hoci to je najlacnejší a najúčinnejší marketing ako pritiahnuť návštevníka. Pre reštauráciu levického hotela Astrum laus to ale neplatí. Okrem chutného jedla na tanieri vás tu poteší naozajstný záujem o hosťa a úcta personálu. Nielenže vás čašník pri príchode na večeru pozdraví a usadí k stolu, ale po každom jedle sa aj zaujíma o to, ako vám chutilo. čítať ďalej

VÝBORNÉ SLUŽBY V LEVICIACH  / trend.sk / rok 2017

Aj hotel môže mať zaujímavý príbeh. A pritom nemusí byť ani historický. Levický business hotel Astrum Laus funguje len šesť rokov, ale zažil toho už dosť. Postavil ho známy podnikateľ v energetike a sponzor levického basketbalu. Už ho nevlastní, jeho spoločnosť skončila v konkurze a hotel vlastní od augusta minulého roku nový majiteľ. Mohli by sme písať o tom, ako mohol vplyvný podnikateľ prísť o všetko, zaujímavé však v tomto prípade je aj to, že konkurz spoločnosti automaticky neznamenal koniec hotela. čítať ďalej