NAPÍSALI O NÁS

Nový člen ZHR SR: Business Hotel Astrum Laus****  (zhrsr.sk,  15.2.2018)

Jedným z dôvodov prečo sme sa rozhodli začleniť do zväzu hotelov a reštaurácii je všeobecný prehľad o dianí v brandži, aktuálnej legislatíve a iných výhod vyplývajúcich z členstva. Taktiež by sme sa radi predstavili širšej verejnosti ako ideálne miesto pre organizovanie business stretnutí, kongresov ale aj súkromných akcií ako sú svadby, rodinné oslavy a iné.  čítať ďalej

Čím uhostí piatková Pravda? Vianočnými zákuskami!  (hotelovo.sk,  10.12.2017)

O tomto čase si gazdinky chystajú trvanlivé pečivá, na poslednú chvíľu ešte zháňajú nové recepty a inšpirácie a inak na tom nezriedka nie sú ani cukrári-profesionáli či šéfkuchári. Toto obdobie je totiž plné firemných večierkov, kde sa nové nápady na predvianočné zákusky zídu ako soľ. O dôvod viac, aby aj „majstri šľahača“ siahli po gastroprílohe Pravdy, ktorá vyjde už tento piatok 15. decembra. V téme Vianočné pečenie bude najmä milovníkom dezertov robiť hriešne chúťky business hotel Astrum Laus**** v Leviciach. Alebo výstižnejšie povedané – jeho cukrárka Anička Osvaldová.  čítať ďalej

V Astrum Laus cítiiť naozajstný záujem o hostí.  (trend.sk,  14.4.2017)

Podkutí preštudovaním webovej stránky hotela sme sa vybrali do okresného mesta Levice, priamo do jeho centra, aby sme navštívili business hotel, ktorý úrovňou prekračuje miestne pomery. Moderná budova je priamo v centre mesta a presne tak ako je to opísané, kombinácia skla a kovu s prírodnými materiálmi a použitím rôznych farebných kombinácií vytvára dojem ,,serióznosti a luxusu“.  čítať ďalej

Astrum Laus, alebo kde sa v Tekove dobre varí.  (trend.sk,  28.3.2017)

Príjemné miesto na posedenie a výborné jedlo, ak ste v Tekove. To je reštaurácia hotela Astrum Laus v Leviciach. Svetlý priestor, presklený, jednotlivé stoly sú oddelené paravanmi, takže majú hostia pocit súkromia. Navštívili sme ju v čase, keď ešte nemali veľa hostí a obsluha bola naozaj rýchla. čítať ďalej

Čím vonia piatková Pravda? Mäsom s prívlastkom “letné” !  (hotelovo.sk, rok 2017)

Už vyše desať rokov sa čitatelia denníka tešia na piatkovú prílohu plnú receptov a gastronomických nápadov. Odkedy v nej varia šéfkuchári zvučného mena (svojho i reštaurácie, ktorú zastupujú), prináša inšpiráciu aj pre profesionálnu gastronómiu. Nemala by chýbať v knižnej polici žiadnej kuchyne, kuchára, šéfkuchára či F&B manažéra. Mäso to istí, veď profesionáli varešky hovoria o Slovákoch ako o zarytých mäsožravcoch … Leto je však predsa len trochu svojské; na rad prichádzajú ľahšie suroviny i „ľahšie“.

Skvelé jedlo v Leviciach  (trend.sk, 29.4.2016)

Nájsť dnes v regiónoch mimo Bratislavy dobrú reštauračnú kuchyňu nie je už problém. Čo problémom stále je? Ochotný a profesionálny personál. V našich gastro zariadeniach (aj v tých najlepších) je ochoty a vľúdnosti stále poskromne, hoci to je najlacnejší a najúčinnejší marketing ako pritiahnuť návštevníka. Pre reštauráciu levického hotela Astrum laus to ale neplatí. Okrem chutného jedla na tanieri vás tu poteší naozajstný záujem o hosťa a úcta personálu. Nielenže vás čašník pri príchode na večeru pozdraví a usadí k stolu, ale po každom jedle sa aj zaujíma o to, ako vám chutilo. čítať ďalej

Výborné služby v Leviciach  (trend.sk, 8.4.2016)

Aj hotel môže mať zaujímavý príbeh. A pritom nemusí byť ani historický. Levický business hotel Astrum Laus funguje len šesť rokov, ale zažil toho už dosť. Postavil ho známy podnikateľ v energetike a sponzor levického basketbalu. Už ho nevlastní, jeho spoločnosť skončila v konkurze a hotel vlastní od augusta minulého roku nový majiteľ. Mohli by sme písať o tom, ako mohol vplyvný podnikateľ prísť o všetko, zaujímavé však v tomto prípade je aj to, že konkurz spoločnosti automaticky neznamenal koniec hotela. čítať ďalej